Preview Week 1: Rams @ Lions

Preview Week 1: Rams @ Lions

Los Angeles Rams (0-0) @ Detroit Lions (0-0) kl. 02.20


[Fra facebook]

Det er Sunday Night Football i første spilleuge af 2024-sæsonen, og vores L.A. Rams er taget til Detroit, hvor de møder Lions i et re-match fra sidste sæsons ærgerlige slutspilsnederlag!

Endelig begynder sæsonen sådan rigtigt, og vi kan få gang i noget Rams-football! Det bliver spændende at se, hvad status er. Det er svært at vide, hvad man skal forvente. Særligt på defense. Rams er super-tyndt besatte på corner-positionen, der er plaget af skader. Hvordan klarer de nye unge spillere DT Braden Fiske og OLB Jared Verse sig? Hvor meget vil vi savne Aaron Donald?
Angrebsmæssigt er jeg rimelig optimistisk. Vi kender de fleste. Men den offensive linje er et spørgsmålstegn. Steve Avila rykkede på center tidligere på året, men eftersigende starter Jonah Jackson der i aften, ligesom man måske må undvære Rob Havenstein på højre tackle (questionable).

Det er desværre et lortetidspunkt, og jeg kan desværre ikke komme op og se kampen live; jeg har en tidlig og lang dag på uddannelse i morgen… Men det skal sørme ikke holde jer andre fra at bruge denne tråd til kommentarer kampen igennem. I ønskes rigtig god fornøjelse! Og så satser jeg på at vågne op til gode nyheder i morgen tidlig og vil glæde mig ustyrligt til at se kampen senere!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.